Varför Alexcellent?

  • Egen erfarenhet. Jag har själv gjort resan. Vägen från stressad karriärist, småbarnsförälder och soffpotatis till motionär och vidare till elitsatsning i fitness-tävlingar.
  • Ditt mål, dina förutsättningar, din takt, din väg. Oavsett om du vill må bättre, gå ned i vikt, gå upp i vikt, springa din första mil eller nå högre mål så kan jag hjälpa och stötta dig. Alltid med hänsyn till dina förutsättningar, vare sig det är fysisk, yrkesmässigt eller privat.
  • Livserfarenhet. Med min 46 åriga erfarenhet genom livets faser, vet jag vad det innebär att kämpa sig till mål. Finns vilja, finns möjlighet! Ibland måste vi ha hjälp att ge näring till den viljan.
  • Förståelse för motgångar. Jag har förståelse för dig som vill nå dina mål, vet vilka hinder som kan torna upp. Det är då extra stöttning och motivation hjälper.
  • Rätt kompetens. Med licensiering inom kost och träning som har förvärvats genom utbildning via The Academy kan jag erbjuda dig guiding och hjälp av högsta kvalitet. Men främst grundar sig min kompetens på egna erfarenheter av träning och kosthantering på elit-nivå.

placeholder 1

Vision

Alexcellent ska vara en förebild och visa att det aldrig är för sent att göra förändringar och leva ett hälsosammare liv.

Alexcellent ska ge andra mod och ork att gå emot de normer och förväntningar som samhället satt för oss att vara på ett visst sätt, men som saknar en egentlig grund.

Vi ska inte behöva falla ned i resignationen och säga ”Jag trivs inte med min kropp eller mitt liv, men jag är för gammal och har inte tid att göra förändringen.”


placeholder 2

Mission

Att genom egna och klienters framgångssaga visa att det aldrig är för sent att göra förändringar i livet och bli den vi vill bli.

Att med vilja och planering visa att vi alla kan nå våra mål och med det känna tillfredsställelsen över att ha lyckats.
Erbjuda hjälp till klienter, män som kvinnor att upprätta/återfå/ bibehålla självkänslan genom ett sundare liv, en kropp som passar ihop med själen.


Kompetens

Kompetensutbildning

The Academy Kost- och träningskonsult licensprogram

  • Licensierad styrketräningsinstruktör
  • Licensierad personlig tränare
  • Licensierad kostrådgivare
  • Licensierad hälsoinformatör

Tävlingsmeriter

Tävlingsmeriter

Fitness-atlet som tränat tävlingsinriktat sen våren 2010 och resulterade i:

3a Luciapokalen 2010 (-163 cm, debut)
3a SM 2011 (- 163 cm)
3a SM 2011 (Veteran)
9a NM 2011 (-163 cm)
4a Luciapokalen 2011 (-163 cm)
1a Body Building, Decembercupen 2011 (-55 kg damer, debut)
1a Bodybuilding, Decembercupen 2011 (overall damer,  debut)
2a Women’s Physique  SGP 2014 (debut)
2a Body Fitness Body Classic 2014
2a Women’s Physique Svensk Mästerskap 2014
5a Bikini Fitness (-163 cm Tyngre Classic 2015 – debut)