Why choose Alexcellent?

Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

  • Egen erfarenhet. Jag har själv gjort resan. Vägen från stressad karriärist, småbarnsförälder och soffpotatis till motionär och vidare till elitsatsning i fitness-tävlingar.
  • Ditt mål, dina förutsättningar, din takt, din väg. Oavsett om du vill må bättre, gå ned i vikt, gå upp i vikt, springa din första mil eller nå högre mål så kan jag hjälpa och stötta dig. Alltid med hänsyn till dina förutsättningar, vare sig det är fysisk, yrkesmässigt eller privat.
  • Livserfarenhet. Med min 46 åriga erfarenhet genom livets faser, vet jag vad det innebär att kämpa sig till mål. Finns vilja, finns möjlighet! Ibland måste vi ha hjälp att ge näring till den viljan.
  • Förståelse för motgångar. Jag har förståelse för dig som vill nå dina mål, vet vilka hinder som kan torna upp. Det är då extra stöttning och motivation hjälper.
  • Rätt kompetens. Med licensiering inom kost och träning som har förvärvats genom utbildning via The Academy kan jag erbjuda dig guiding och hjälp av högsta kvalitet. Men främst grundar sig min kompetens på egna erfarenheter av träning och kosthantering på elit-nivå.

placeholder 1

Vision

Alexcellent ska bli excellent förebild och visa att det aldrig är för sent att göra förändringar och leva ett hälsosammare liv.

Alexcellent ska ge andra mod och ork att gå emot de normer och förväntningar som samhället satt för oss att vara på ett visst sätt, men som saknar en egentlig grund.

Vi ska inte behöva falla ned i resignationen och säga ”Jag trivs inte med min kropp eller mitt liv, men jag är för gammal och har inte tid att göra förändringen.”


placeholder 2

Mission

Visa genom egna och klienters framgångssaga att det aldrig är för sent att göra förändringar i livet och bli den vi vill bli.

Bevisa att med vilja och planering så kan vi nå våra mål och med det känna tillfredsställelsen över att ha lyckats.
Erbjuda hjälp till klienter, män som kvinnor att upprätta/återfå/ bibehålla självkänslan genom ett sundare liv, en kropp som passar ihop med själen.


Kompetens

Qualifications

The Academy Kost- och träningskonsult licensprogram

  • Licensed strength training instructor
  • Licensed personal trainer
  • Licensed dietitian
  • Licensed health informer