Testimonials

Alexandra är en väldigt varm, intelligent och sympatisk person med mycket humor. Hon är väldigt rak, ärlig och ödmjuk. Hon bjuder verkligen på sig själv och sina erfarenheter. Genom vår öppna och direkta kontakt har jag blivit medveten om mitt matbeteende och hur jag kan lära mig att handskas med det. Jag har lärt mig av henne att inte ge upp bara för att jag har en eller fler dåliga dagar.

Read the whole story

Idag. några år senare har jag Alexandra och hennes ord ofta i bakhuvudet både när jag tränar och pratar med andra om träning, vilket har gett /ger mig insikt i hur mycket Alexandra har betytt och stärkt mig i min fortsatta träning. Jag rekommenderar varmt detta glada energiknippe Alexandra!

Read the whole story

Hon är hård..oh boy det har jag fått erfara men samtidigt rättvis, metodisk och pedagogisk i sitt lärande. Alexandra är och förblir en god vän till mig nu under offseason och det är en relation jag kommer att fortsätta vårda oavsett om det blir tävling i framtiden eller ej

Read the whole story

Vi var otroligt nöjda med Alexandras föreläsning. De som verkligen ville lära sig nåt om detta fick lite att tänka på. Men det är som Alexandra sa så klokt ”varje individ måste vilja ta tag i sig själv”. Och visst är det så. Men man måste också få verktyg till att kunna göra sina val. Och de verktygen gav Alexandra oss under denna föreläsning! Hon skräddarsydde en föreläsning efter våra önskemål som blev mycket väl uppskattat av killarna. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Alexandra även i 2013!

Read the whole story

Och för allt detta kan jag tacka Alex. Hon gav mig verktygen och hon hjälpte mig över de hinder jag ställde upp för mig själv. Så om du har bestämt dig så kan jag med värme rekommendera Alex!

Read the whole story

Efter att vi körde PT sommaren 2013 så flyttade jag ju till Danmark där jag jobbade som bartender. Jag ruttnade totalt på den livsstilen och började plugga på distans och träna. Det blev så mycket träning att jag tillslut flyttade hem och utbildade mig till PT på PT-School. Så sedan i Augusti 2014 så jobbar jag på ett gym i Stockholm. Jag går förbi Delta på vägen till jobbet och brukar tänka på dig och hur jobbiga trapporna var upp till entrén inne på Delta efter dina pass haha.. Jag har inga ryggproblem längre och kan dra upp 150kg i marklyft utan att någon del utav kroppen klagar! Så jag har mycket att tacka dig för! För inspiration och förmågan att visa att det går framåt bara man gör någonting åt träningen/kosten.

Read the whole story

Alexandra har lyckats ta mig längre än jag själv på mycket kort tid. Jag inser nu efteråt att som självlärd i gymmet har jag inte gjort alla övningar rätt och inte heller tillräckligt effektivt. Alexandras stöd har gjort att min träning nu bli mer fokuserad och effektiv än tidigare. Jag upplever även att jag parallellt med tuffa träningspass också fått en utbildning i hur jag utför övningar rätt. Jag gillar även att Alexandra aktivt jobbar för att man ska ha en modell att följa på egen hand och inte enbart för stunden tuffa pass. Det var inget jag riktigt hade tänkt på innan.

Read the whole story

Jag trodde att jag kämpade bra tidigare, men efter några pass med Alexandra insåg jag snart att jag kan bita ihop mer. Den insikten kommer hjälpa mig att ta min träning till nya nivåer. Att hitta kontakten med rätt muskler och att utföra övningar med korrekt teknik är något vi har jobbat mycket med under tiden tillsammans och hur mycket små vinklar kan göra. Den kunskap och medvetenhet kring träning jag har fått genom tiden med Alexandra har gett mig självförtroende och glädje att ta träning vidare på egen hand. Jag kan helhjärtat rekommendera Alexandra och jag kommer i framtiden inte tveka att kontakta henne om jag behöver mer inspiration.

Read the whole story

Jag känner att jag fått en otroligt bra utbildning av Alexandra, anpassad just för min målsättning att bygga muskler. Jag vet exakt vad jag ska tänka på. Jag vet vad jag ska göra och hur. Vårt nötande av teknik har gjort att jag direkt kan se och känna när jag gör något fel och justera det.

Read the whole story