Malena Dettner om personlig träning och kostråd

Malena Dettner

Jag hade tränat några år. Hade inte fått så mycket resultat i förhållande till hur mycket jag tränade .Så motivationen började försvinna.

Jag ville få tillbaka motivation ,få mer muskler och en tajtare kropp. Insåg att en PT kunde hjälpa mig. Men vill ju hitta rätt PT. Såg ett inlägg på FB där Alexandra var med i. Jag kände igen henne från mitt vanliga gym. Läste om henne på Alexcellent och blev väldigt intresserad. Hennes bakgrund och erfarenhet gjorde att valet inte blev så svårt.

Vid första konsultation kände jag genast att Alexandra var rätt! Blev övertygad om hon var den person som kunde motviera och peppa mig mot nya mål. Hon kändes ödmjuk, kunnig och väldigt engagerad. Och förstås sprudlande glad vilket är ett stort plus.

Fick kost schema som var lite halvjobbigt ibland men som verkligen gav resultat på rätt kort tid. Hon peppade mig på vägen gav lite tips och nya förslag med stort engagemang då jag stötte på problem.
Jag mådde otroligt bra i kropp och sinne.

Som tränare var Alexandra ett peppande energiknippe. Noggrann med tekniken vilket var jättebra då jag bla. hittade kontakt med musklerna. Det var en aha upplevelse.

Idag. några år senare har jag Alexandra och hennes ord ofta i bakhuvudet både när jag tränar och pratar med andra om träning, vilket har gett /ger mig insikt i hur mycket Alexandra har betytt och stärkt mig i min fortsatta träning.

Jag rekommenderar varmt detta glada energiknippe Alexandra!