Services

Personlig träning med massor av energi och sköna endorfiner är ett samarbete och personlig kemi mellan tränare och adepten.

Bikini Fitness posing coaching
Bikini fitness är fantastiskt roligt att träna posering i! Sån lek och energi. Och snygg blir man!

Poseringsträning, coaching, tävling, bikini, women’s physique, bodybuilding
Poseringsträning i Women’s Physique är såklart min specialitet då jag själv tävlar i grenen.


Fitness consultation/coaching

Vi behöver lära känna dig

Innan vi kan starta upp något behöver vi träffas, prata, känna varandra på pulsen, se över din historia, din framtid. Därifrån ska vi tillsammans planera din resa. Titta på var du vill nå, hur du vill nå dit, hur fort du vill nå dit.

Kom och få en timmes konsultation inklusive fystest, mätning och vägning som startskottet till din målsättning.

komma i form
viktnedgång
viktuppgång i muskler
uppnå en idrottslig prestationsmål

Det krävs ibland mer än bara kostrådgivning och personlig träning för att nå till mål. Mental stöttning, ventilering av tankar kring framgångar och motgångar kan vara minst lika viktig del av resan.

Ett konsult-/coachingsamtal ger inte alltid dig direkt svar, eller omedelbar lösning på ett problem. Vad det kan göra är att det för dig framåt eller kanske t.o.m. på sidan av spåret och du där hittar en annan väg till mål. Det kanske rent av för dig ett steg bakåt för att vidga dina perspektiv.

Som fitnesscoach/fitnesskonsult erbjuder jag dig mental stöttning under din resa. Mödan med resan utförs av dig själv, min uppgift är att ge dig tips, råd, hjälp att se saker ur annat perspektiv som du kanske inte sett tidigare. Hjälp att låta dig själv ta lärdom och erhålla kunskap för att du på bästa sätt ska kunna ta dig mot ditt mål.

Coachingsamtal utförs via ett personligt möte, eller telefonsamtal.

Jag håller min verksamhet här.


PT3

Personal Training

Jag tillämpar främst styrketräning med maskiner och fria vikter, men även visst inslag av funktionell träning och kampsport som pulshöjande träning. Rörlighetsträning och i viss mån rehabiliterande träning ingår i utbudet.

Syftet med träning är ge kroppens alla muskler varierad aktivering för att uppnå en välmående balans.
Vi kan komma att behöva stärka upp vissa svagare delar mera, vilket vi kommer att komma fram till antingen via konsultationen, tester eller träning.

Fördelar med träning

  • Stärka upp kroppen
  • Rehabilitera från skador
  • Öka i muskelmassa
  • Forma kroppen
  • Minska kroppsfett
  • Förbereda för idrottslig prestationsmål
  • Mentalt välbefinnande

Fördelarna med personlig träning

Stöttning och vägledning när det känns tungt under resan mot mål är är A och O. Vare sig under ett träningspass eller kosthållning.
Klienten får ut den där extra med hjälp av en Personlig Tränare. Ett stöd att klämma ut den sista lilla kraften som man inte trodde fanns, vilken banar väg för en fortsatt utveckling.

Bevakning av rätt utförande i olika övningar förebygger mot skador och ger bästa möjliga resultat.
En personlig tränares uppgift är att ge klienten möjlighet att fokusera på sin träning och slippa planera och fundera så mycket. Klienten ska känna sig omhändertagen och trygg.

Träning är glädje. Endorfiner frigörs och rusar runt i kroppen och en känsla av lycka infinner sig. Inte minst lyckan över att känna att man genomfört ett bra pass. En bra personlig tränare ska

Jag håller min verksamhet här.

Din första PT-bokning med Alexcellent? Vänligen ta del av informationen här .


fisk-o-skaldjur

Dietitian

Färdiga scheman.

Antingen du vill gå upp eller ned i vikt. Kanske behöver du öka dina prestationer inom idrotter eller i vardagliga livet.

Du får hjälp att komponera ihop rätt mängd matvaror med balanserad fördelning av proteiner, fett och kolhydrater som ska ge dig rätt energibalans för dina uppsatta mål.

Kärlek till maten ska kvarstå även under dieter.

Olika dieter passar olika individer. Vi ska tillsammans komma fram till vilken som passar dig bäst genom en konsultation.

Oavsett vilken diet du väljer, så för att klara av sin dietperiod och speciella kosthållning underlättar det enormt om det finns någon form av lust och kärlek till kosten. Många av oss har först och främst hamnat i en situation med överskott av energiintag, främst för att vi tycker om att äta.

Vi ska fortsätta tycka om att äta. Men vi gör det på annorlunda sätt, lättare, smartare, men fortfarande med kärlek och fantasi.

Programmet ger dig den komposition av näringsämnen i kosten för din återuppbyggnad samtidigt som den håller rätt energibalans. Vi utgår i mesta möjliga mån från den kost du är van vid och jag tipsar gärna om spännande recept som är anpassad för din kosthållning.

Välkommen med din förfrågan här.


posing

posing

 

Poserings coaching, posing bikini fitness, body fitness, women's physique

Jag erbjuder coaching i posering för er som tänker tävla i samtliga discipliner inom Bodybuilding och Fitness.
Själv har jag tävlat inom Bodybuilding, Women’s Physique, BodyFitness och förstår de grundläggande tankarna bakom bedömningarna under en tävling.

Min styrka som tävlande atlet är dock min scennärvaro. Posering är en stor del av hur du framför din fysik men även hur du ter dig på scen kan få avgörande betydelse. Syns du inte, finns du inte. Gäller även på scenen. Så gör avtryck när du ändå har kämpat dig upp på scenen!

BodyFitness

Bodyfitness, Body figure, posing skills
Body fitness, är en gren jag känner mig hemma i då jag började tävla i den 2010.
Jag har min egna tolkning av hur poseringen ska utföras och jag försöker att hålla en till synes så avslappnad look som möjligt.
Men låt er inte luras, för det är den svåraste formen av posering och den som kräver mycket träning, muskelkontroll samt flexibilitet och rörlighet.
Bilden ovan visar min egna utveckling i poseringen där jag första året där jag verkligen såg poserad ut mot senaste tävlingen där jag ser mer avslappnad ut men ändå får musklerna flexade. Som om jag naturligt ser så hård muskulös ut.
Flex
Skillnaden mellan avslappnad kropp och flexad (poserad) kropp.

Women’s Physique

Posing women's physique Alexandra Söder
Women’s Physique min absoluta gren där jag verkligen älskar poseringsmomentet. I synnerhet fria programmet där det ges rätt fritt utrymme att få vara en underhållare och fria till publiken.
Kvinnlighet och muskler i skön förening! Jag jobbar mycket på att framföra kvinnlighet och elegans. Här poängterar jag att vi är kvinnor och vi lämnar alla poser som får oss att se stockig, manhaftig och stel ut.
Jobba rejält med flexibilitet i lederna och framför allt i höfterna för det är där skillnaden mellan att vara sirlig kvinnlig och bastant manligt sker.
Women's Physique Sweden grand prix
Lekfullhet, utstrålning, glädje är mitt signum.
Hur du vill uttrycka din personlighet är din rättighet att välja. Jag ger dig tips tillsammans med min tolkning på hur man poserar. Hur du enkelt kan få fram transferering i rörelserna så du känner dig säker och inte fastnar eller får black out på scenen.
Vill du ha hjälp med koreografering till ditt fria program så har jag samarbete med min koreograf som också har jobbat som proffsdansare på scen i över 7 år. Dessutom är hon naprapat så hon kan hjälpa dig med diverse rörlighetsproblem.
 
BikiniFitness

 
BikiniFitness Emelie Hilm posering coaching utstrålning scennärvaro
 
Bikini Fitness är en ny gren som fullkomligt exploderat i Sverige och tävlingarna blir snabbt fulla av anmälda som vill tävla i denna gren. 
Fullt förståeligt då det är en mycket tilltalande gren där man fortfarande behåller mycket av kvinnligheten och ser fräsch och sunt tränad ut. 
 
Jag gillar att coacha i bikini fitness då grenen ger utrymme för mycket energier och scennärvaro. 
Men tro för all del inte att det är enkelt! Bikini-poserna är även de en övning i flexibilitet och elegans. Samtidigt som du ska flexa vissa muskler. 
 
Trots vedermödorna ska du leverera ett avspännt bländande leende och utstrålning. Känna dig trygg och njuta av strålkastarna och publikens jubel. 
Och samtidigt klara mentalt att beömöta domarnas kritiska ögon. 
 
Allt det går vi igenom. Mina tips på hur du ska få bästa möjliga av ditt scenframträdande. 
 
Grupp posering bikini fitness

Träna posering i grupp är roligt!

 

 
Kontakta mig för erbjudanden kring poseringspriser.
[email protected] eller sms:a 0722299555
 

Workshops

Föreläsningar för företag och grupper.
Har ni på företaget eller förening hälsoevenemang?
En föreläsning som ger er en aha-upplevelse och inspiration kan vara starten på något nytt.
Förutom att jag med min historia ge er inblick i min egna resa och bringa motivation och inspiration håller jag även föreläsningar i kost och hälsa.

Här är ett urval av de föreläsningar jag håller. Tar ca 30 minuter exklusive frågestund.

Hälsoinformation – vikten av kost och balans i livet

Mål och motivation – hur når du ditt mål och bibehåller motivationen

Kost och träning – rätt kost för din träning

Pris: Se föreläsningar

Välkomna med er förfrågan här!


Prices

1 timme                            600 kr

1 timme                            900 kr

Paketpriser
5 timmar                          4250 kr  (850kr/timmen)
10 timmar                        8000 kr  (800kr/timmen)
Par-träning, 2 pers
1 timmespass                  1350 kr
2 timmarspass                 2200 kr

Startpaket

1 timme konsultation + PT-tid
1+1 timme                       1400 kr

Kostrådgivning

Kostrådgivning, möte med kostanalys och kostupplägg (inkl. uppföljning 30 min/v i 4 veckor.)
1 månadsupplägg paket
1 timme + upplägg
+(30 min x 4)                      2200 kr

20 min                                400 kr

Föreläsningar 
skräddarsydda för företag o föreningar inkl. frågestund

1 timme                              2500 kr*

*) Priset gäller inom Stockholmsområde. För övriga delar av Sverige, enligt överenskommelse.

Träningsupplägg

Passar dig som kan och vill träna själv.

Träningsschema läggs upp efter 1 timmes konsultation.

1 timme konsult + upplägg        1100 kr
Uppföljning
30 min                                    400 kr
Nytt upplägg exkl. konsult.         500 kr

Poseringsträning*
BikiniFitness/BodyFitness/Women’sPhysique/
Bodybuilding/Men’sPhysique
30 min                                     500 kr
45 min                                     600 kr
60 min                                     700 kr
*)Gymavgiften ingår INTE i poseringsarvodet.
Samtliga priser inkluderar moms.
Företaget innehar F-skatt.