fisk-o-skaldjur

Dietitian

Färdiga scheman.

Antingen du vill gå upp eller ned i vikt. Kanske behöver du öka dina prestationer inom idrotter eller i vardagliga livet.

Du får hjälp att komponera ihop rätt mängd matvaror med balanserad fördelning av proteiner, fett och kolhydrater som ska ge dig rätt energibalans för dina uppsatta mål.

Kärlek till maten ska kvarstå även under dieter.

Olika dieter passar olika individer. Vi ska tillsammans komma fram till vilken som passar dig bäst genom en konsultation.

Oavsett vilken diet du väljer, så för att klara av sin dietperiod och speciella kosthållning underlättar det enormt om det finns någon form av lust och kärlek till kosten. Många av oss har först och främst hamnat i en situation med överskott av energiintag, främst för att vi tycker om att äta.

Vi ska fortsätta tycka om att äta. Men vi gör det på annorlunda sätt, lättare, smartare, men fortfarande med kärlek och fantasi.

Programmet ger dig den komposition av näringsämnen i kosten för din återuppbyggnad samtidigt som den håller rätt energibalans. Vi utgår i mesta möjliga mån från den kost du är van vid och jag tipsar gärna om spännande recept som är anpassad för din kosthållning.

Välkommen med din förfrågan här.