WP SM2014

Women’s Physique

Women’s Physique min absoluta gren där jag verkligen älskar poseringsmomentet. I synnerhet fria programmet där det ges rätt fritt utrymme att få vara en underhållare och fria till publiken.

Kvinnlighet och muskler i skön förening! Jag jobbar mycket på att framföra kvinnlighet och elegans. Här poängterar jag att vi är kvinnor och vi lämnar alla poser som får oss att se stockig, manhaftig och stel ut.

Jobba rejält med flexibilitet i lederna och framför allt i höfterna för det är där skillnaden mellan att vara sirlig kvinnlig och bastant manligt sker.

Lekfullhet, utstrålning, glädje är mitt signum.
Hur du vill uttrycka din personlighet är din rättighet att välja. Jag ger dig tips tillsammans med min tolkning på hur man poserar. Hur du enkelt kan få fram transferering i rörelserna så du känner dig säker och inte fastnar eller får black out på scenen.

Vill du ha hjälp med koreografering till ditt fria program så har jag samarbete med min koreograf som också har jobbat som proffsdansare på scen i över 7 år. Dessutom är hon naprapat så hon kan hjälpa dig med diverse rörlighetsproblem.