När drömmar går i uppfyllelse

Vi har nog alla haft drömmar om att uppnå någonting i vårt liv.

Cinderella

Många låter sina drömmar förbli drömmar för att de anser att drömmar är just drömmar och ska förbli ouppnåeliga.

Sen har vi dem som sätter spår i både sina egna liv men även andras. De som jagar sina drömmar, fångar dem och gör dem verkliga.

Drömmar kanske inte går att förverkliga för att de är omöjliga, men låt oss stanna vid drömmar som de flesta av oss skapar för att de vet innerst inne någonstans att de faktiskt skulle kunna verkställa dem. Men de vet bara inte hur.

Idag har vi tillgång till all världens information, så avsaknad av VAD, NÄR och HUR- information är inte det vi lider av. Snarare överflödet av information som ska sållas för att den ska bli så effektiv och anpassad till den kunskapstörstande individen som möjligt.

Låt mig bryta ned mitt flummande om drömmar till vad jag kan bäst, nämligen; fitness, viktminskning, vältränad kropp och välmående liv.

Just de substantiven är för många en dröm. Och det fina med den drömmen är att den är så väldigt, väldigt uppnåbar! Det är inte att flyga till månen eller hitta den försvunna staden Atlantis. Den behöver inte ens kosta en förmögenhet i projekt. Om den finansieras med VILJA och åter VILJA.

Men vilja, målmedvetenhet och kunskap är det som saknas många med den drömmen att nå sin drömkropp. Istället finns det överflöd av ursäkter.

Låt oss inte döma dem med ursäkter, för det den åkomman drabbar nog oss alla i en eller annan situation där vi känner att vi inte fullt ut behärskar eller är villiga att prioritera tid och energi på p.g.a av olika anledningar.
Dröm_800px

Men den dagen ni vaknar upp, redo att prova era vingar så kom ihåg detta:

”När en dröm nedskriven med datum blir ett mål. Ett mål som bryts ned till delmål blir en plan. En plan som verkställs av en handling får dina drömmar att gå i uppfyllelse.”

Prova! Sätt ett DATUM för vad som är rimligt för att uppnå din dröm/mål.

Bryt ned detta i DELMÅL så det blir överkomligt och du får små segrar att glädjas över som håller motivationen uppe.

Och verkställ din plan med HANDLING!

Bara att skriva ned första datumet, är du närmare din dröm än du var innan.

Och du, införskaffa kunskap för det du avser genomföra! Idag finns som sagt ALLT som redan gjorts och inte behöver uppfinnas igen.

dare to jump

Kom igen! Det är nu 11 månader kvar av året så du hinner!