Samarbete

Samarbete

Samarbetspartners och nätverk:

Alexcellent har utvecklat samarbete med några väl utvalda partners med hälsa, kost och träning som fokus.
I nätverket finns branschens välmeriterade och tillförlitliga kiropraktorer, naprapater, massörer, dietister, coacher, PTs och gym.
Samarbetet och nätverket syftar i att ge bästa möjliga service med brett spektrum av tjänster för Alexcellents klienter.


Lisa Jansson – Personlig träning, Coaching, Rehabilitering

Lisa Jansson

Lisa har en drygt 20 års erfarenhet inom idrott och träning där hon redan i tonåren själv var elitidrottande och därmed ägnat stor del av sitt liv att jobba med coaching av andra idrottande.

Idag är utbildad inom rehabilitering och håller kurser löpning  samt är specialiserad på rörlighet. Bland hennes klienter finns alla ålderskategorier från ungdomar till seniorer.

Förutom till privatpersoner vänder hon sig såväl till företag som föreningar.

Kontakt: 073 533 38 61

 

 

 

 

HPT & Friskvård

Vi är ett företag som brinner för din hälsa och ditt välbefinnande. Vi som jobbar är personer som har bred erfarenhet, kunskap och fingertoppskänsla. Vi ger det lilla extra i allt vi gör.

Vi erbjuder Personlig Träning, coaching, företagsträning, kostrådgivning, föreläsningar och diverse behandlingar. Vill hjälper dig om du vill gå ner i vikt, ner i fettprocent, bygga muskler, eller behöver ett kost / träningsschema för viktnedgång eller viktuppgång.

Vårt mål är att med alla medel hjälpa dig eller ditt företag att nå era mål på bästa möjliga sätt.

Vår vision är att bidra i kampen för ett friskare samhälle.

http://www.hptfriskvard.se/

 

 

Daniel Salov – kiropraktor

Jag har specialiserat  mig  inom idrottsmedicin och är kiropraktor åt flera elitaktiva friidrottare. Spårvägens Friidrotts klubb anlitar mig vid träningsläger och större tävlingar.

Jag hette Gyuricsko i efternamn fram till 2001 och var  elitaktiv inom friidrott för IFK Växjö där jag tävlade som sprinter. Egna skador och ett intresse för kroppens anatomi och funktion ledde mig in på medicin och kiropraktik.

1997-2001 studerade jag vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och blev legitimerad kiropraktor av socialstyrelsen 2002.  Sedan 2001 driver jag egen praktik på Hälsingegatan 11 i vasastan.

Jag anlitas som föreläsare av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och idrottsföreningar inom ämnet Idrottsmedicin/Idrottskiropraktik.

Medlem i Kiropraktiska föreningen i Sverige, KFS, och Svensk Idrottsmedicinsk Förening, SIMF.

http://www.salovkiropraktik.se/