Konsultation/coaching

Vi behöver lära känna dig

Innan vi kan starta upp något behöver vi träffas, prata, känna varandra på pulsen, se över din historia, din framtid. Därifrån ska vi tillsammans planera din resa. Titta på var du vill nå, hur du vill nå dit, hur fort du vill nå dit.

Kom och få en timmes konsultation inklusive fystest, mätning och vägning som startskottet till din målsättning.

komma i form
viktnedgång
viktuppgång i muskler
uppnå en idrottslig prestationsmål

Det krävs ibland mer än bara kostrådgivning och personlig träning för att nå till mål. Mental stöttning, ventilering av tankar kring framgångar och motgångar kan vara minst lika viktig del av resan.

Ett konsult-/coachingsamtal ger inte alltid dig direkt svar, eller omedelbar lösning på ett problem. Vad det kan göra är att det för dig framåt eller kanske t.o.m. på sidan av spåret och du där hittar en annan väg till mål. Det kanske rent av för dig ett steg bakåt för att vidga dina perspektiv.

Som fitnesscoach/fitnesskonsult erbjuder jag dig mental stöttning under din resa. Mödan med resan utförs av dig själv, min uppgift är att ge dig tips, råd, hjälp att se saker ur annat perspektiv som du kanske inte sett tidigare. Hjälp att låta dig själv ta lärdom och erhålla kunskap för att du på bästa sätt ska kunna ta dig mot ditt mål.

Coachingsamtal utförs via ett personligt möte, eller telefonsamtal.

Boka in dig här!

Verksamhet hålls på Delta Gym.


PT3

Personlig träning

Personlig träning

Jag tillämpar främst styrketräning med maskiner och fria vikter, men även visst inslag av funktionell träning och kampsport som pulshöjande träning. Rörlighetsträning och i viss mån rehabiliterande träning ingår i utbudet.

Syftet med träning är ge kroppens alla muskler varierad aktivering för att uppnå en välmående balans.
Vi kan komma att behöva stärka upp vissa svagare delar mera, vilket vi kommer att komma fram till antingen via konsultationen, tester eller träning.

Fördelar med träning

 • Stärka upp kroppen
 • Rehabilitera från skador och smärtor
 • Öka i muskelmassa
 • Forma kroppen
 • Minska kroppsfett
 • Förbereda för idrottslig prestationsmål
 • Mentalt välbefinnande

Fördelarna med personlig träning

 • Stöttning och vägledning när det känns tungt under resan mot mål är är A och O. Vare sig under ett träningspass eller kosthållning.
 • Klienten får ut den där extra med hjälp av en PT. Ett stöd att klämma ut den sista lilla kraften som man inte trodde fanns, vilken banar väg för en fortsatt utveckling.
 • Personlig träning med mig garanterar säkert utförande i olika övningar som förebygger mot skador och ger bästa möjliga resultat.
 • En personlig tränares uppgift är att ge klienten möjlighet att fokusera på sin träning och slippa planera och fundera så mycket. Klienten ska känna sig omhändertagen och trygg.
 • Träning är glädje. Endorfiner frigörs och rusar runt i kroppen och en känsla av lycka infinner sig. Inte minst lyckan över att känna att man genomfört ett bra pass.

Med all den service som ges enligt ovan, erbjuder jag unik personlig träning för klienter som ämnar lära sig grunder i styrketräningen såsom en utbildningsform. Jag går noggrant igenom

 • Hållning och stabilitet
 • Isolerande träning
 • Basövningar

och förklarar orsak och verkan vid varje övning med olika varianter för att klienten själv ska förstå sammanhangen och därmed på egen hand vidareutvecklas med de erhållna baskunskaperna.

Boka in dig här!

Verksamheten hålls på Delta Gym.


fisk-o-skaldjur

Kostrådgivning

Kostrådgivning i Stockholm

Trött och energilös?

Tycker du att du äter för mycket?

Äter för mycket skräp och godis?

Åter för lite?

Antingen du vill gå upp eller ned i vikt. Kanske behöver du öka dina prestationer inom idrotter eller i vardagliga livet.

Genom att först kartlägga dina matvanor får du hjälp med att komponera ihop rätt mängd matvaror med balanserad fördelning av proteiner, fett och kolhydrater som ska ge dig rätt energibalans för dina uppsatta mål.

Olika upplägg passar olika individer. Vi ska tillsammans komma fram till vilken som passar dig bäst genom en konsultation.

Oavsett vilket kostupplägg vi väljer till dig, underlättar det enormt om det finns någon form av lust och kärlek till kosten du ska hålla dig till. Många av oss har först och främst hamnat i en situation med överskott av energiintag, främst för att vi tycker om att äta. Vi ska få fortsätta tycka om att äta. Men vi gör det på annorlunda sätt, lättare, smartare, men fortfarande med kärlek och fantasi.

Programmet ger dig den komposition av näringsämnen i kosten för din återuppbyggnad samtidigt som den håller rätt energibalans. Vi utgår i mesta möjliga mån från den kost du är van vid och jag tipsar gärna om spännande recept som är anpassad för din kosthållning.

Boka in dig här!


posing

Posering

Jag erbjuder coaching i posering för er som tänker tävla i samtliga discipliner inom Bodybuilding och Fitness.
Själv har jag tävlat inom Bodybuilding, Women’s Physique, BodyFitness och förstår de grundläggande tankarna bakom bedömningarna under en tävling.

Min styrka som tävlande atlet är dock min scennärvaro. Posering är en stor del av hur du framför din fysik men även hur du ter dig på scen kan få avgörande betydelse. Syns du inte, finns du inte. Gäller även på scenen. Så gör avtryck när du ändå har kämpat dig upp på scenen!

Boka in dig här!


Föreläsningar

Föreläsningar för företag och grupper.

Har ni på företaget eller förening hälsoevenemang?
En föreläsning som ger er en aha-upplevelse och inspiration kan vara starten på något nytt.

Förutom att jag med min historia ge er inblick i min egna resa och bringa motivation och inspiration håller jag även föreläsningar i kost och hälsa.

Här är ett urval av de föreläsningar jag håller. Tar ca 30 minuter exklusive frågestund.

Hälsoinformation – vikten av kost och balans i livet

Mål och motivation – hur når du ditt mål och bibehåller motivationen

Kost och träning – rätt kost för din träning

Välkommen med er förfrågan här!


Friskvård för företag

Varför friskvård inom företaget?
Yttersta syftet med friskvårdssatsningar är att bidra till att skapa säkra, hälsofrämjande, utvecklande och produktiva arbetsförhållanden.

Det finns ett samband mellan god hälsa, bra arbetsmiljö och framgångsrika företag / organisationer. Genom att ständigt arbeta med att förbättra arbetsmiljön kan man öka effektiviteten och därmed lönsamheten i företaget.

Hur mår ditt företag?

Genom olika tester kan vi se i vilken kondition dina anställda befinner sig. Kost- och träningsprogram samt övriga tjänster erbjuds utifrån de behov som ställs för att uppnå förbättrat välbefinnande. Vi följer sedan upp med nya tester för kunna påvisa ett förbättrat resultat.
Jag erbjuder företag särskilda avtal på samtliga erbjudna tjänster. Om ni inte kan komma till min anläggning så kommer jag gärna till er och håller passet i era lokaler eller ert gym om sådant finns.

Välkommen att kontakta mig här!


Tester – fys, rörlighet, kropp

Fystest

Kunskapen om din egna fysiska kapacitet kan ligga som grund för utvärdering av den allmänna konditionen eller som utgångsvärde vid målinriktad träning. Kanske kan testvärdet i sig bli motivation att förbättra genom mer träning och hälsosammare kost.

Pris: se PT-taxa 1 timme.

Rörlighetstest

Rörlighetstester utförs för att se om det föreligger några kroppsliga obalanser i form av stelhet i muskulaturen. Utifrån det kan analys göras för att koppla till ev. besvär.
Ev. rörlighetsträning för att minska stramheten sätts in.

Pris: se PT-taxa 1 timme.

Kroppssammansättning

Jag utför olika typer av tester för att bl.a. uppskatta kroppsfett, BMI, midjemått m.m.
Testresultatet kan sedan användas som utgångsläge och uppföljning vid viktminskning eller ökning genom träning och kost.

Fettmätning och formcheck

Formcheckning görs med en kaliper-mätare för att uppskatta kroppsfett i %.
Jag kombinerar gärna den metoden med andra uppskattningsmetoder som måttband och våg.

Fettmätningar samt diverse måttsystem ska tas med en nypa salt då de aldrig är exakta och säger inte bestämt hur din fysisk status ligger till. Den ska ses som referensram, där vi har första mätningen som utgångspunkt och jämförelse på vägen till ditt mål.

Mätningen ska helst utföras under samma villkor vid samtliga tillfällen för att ge så rättvis resultat som möjligt.

Formcheck görs vid konsultation och ingår i tjänsten, om så önskas.
Vill man ha den separat debiteras tiden enligt taxan.

Boka in dig här!


Priser

Konsultation/Coaching

 • 1 timme 700 kr

Personlig Träning

 • 1 timme 1000 kr

Paketpriser

 • 5 timmar 4.750 kr (950kr/timmen)
 • 10 timmar 9.000 kr (900kr/timmen)
 • 15 timmmar 12.725 kr (850 kr/timmen)
 • 20 timmar 16.000 kr (850 kr/timmen)

Startpaket

 • 1 timme konsultation + 1 timme PT-tid  1400 kr

Kostrådgivning

Kostrådgivning, möte med kostanalys och kostupplägg (inkl. 4 uppföljningar med mätning á 30 min/ggn)

Paket  

 • 1 timme  konsultation + upplägg +(30 min x 4) 2.500 kr

Fettmätning, formcheck

 • 20 min 500 kr

Föreläsningar

skräddarsydda för företag o föreningar inkl. frågestund

 • 1 timme 3500 kr*

*) Priset gäller inom Stockholmsområde. För övriga delar av Sverige, enligt överenskommelse.

Träningsupplägg

Passar dig som kan och vill träna själv.
Träningsschema läggs upp efter 1 timmes konsultation.

 • 1 timme konsult + upplägg 1200 kr
 • Uppföljning  (coaching) 30 min 500 kr
 • Nytt upplägg exkl. konsult. 500 kr

Poseringsträning*

BikiniFitness/BodyFitness/Women’sPhysique/
Bodybuilding/Men’sPhysique

 • 30 min 500 kr
 • 45 min 600 kr
 • 60 min 700 kr

*) Gymavgiften ingår INTE i poseringsarvodet.

Samtliga priser inkluderar moms.

Företaget innehar F-skatt.