fisk-o-skaldjur

Kostrådgivning

Kostrådgivning i Stockholm

Trött och energilös?

Tycker du att du äter för mycket?

Äter för mycket skräp och godis?

Åter för lite?

Antingen du vill gå upp eller ned i vikt. Kanske behöver du öka dina prestationer inom idrotter eller i vardagliga livet.

Genom att först kartlägga dina matvanor får du hjälp med att komponera ihop rätt mängd matvaror med balanserad fördelning av proteiner, fett och kolhydrater som ska ge dig rätt energibalans för dina uppsatta mål.

Olika upplägg passar olika individer. Vi ska tillsammans komma fram till vilken som passar dig bäst genom en konsultation.

Oavsett vilket kostupplägg vi väljer till dig, underlättar det enormt om det finns någon form av lust och kärlek till kosten du ska hålla dig till. Många av oss har först och främst hamnat i en situation med överskott av energiintag, främst för att vi tycker om att äta. Vi ska få fortsätta tycka om att äta. Men vi gör det på annorlunda sätt, lättare, smartare, men fortfarande med kärlek och fantasi.

Programmet ger dig den komposition av näringsämnen i kosten för din återuppbyggnad samtidigt som den håller rätt energibalans. Vi utgår i mesta möjliga mån från den kost du är van vid och jag tipsar gärna om spännande recept som är anpassad för din kosthållning.

Boka in dig här!