posing

Posering

Jag erbjuder coaching i posering för er som tänker tävla i samtliga discipliner inom Bodybuilding och Fitness.
Själv har jag tävlat inom Bodybuilding, Women’s Physique, BodyFitness och förstår de grundläggande tankarna bakom bedömningarna under en tävling.

Min styrka som tävlande atlet är dock min scennärvaro. Posering är en stor del av hur du framför din fysik men även hur du ter dig på scen kan få avgörande betydelse. Syns du inte, finns du inte. Gäller även på scenen. Så gör avtryck när du ändå har kämpat dig upp på scenen!

Boka in dig här!


Bikinifitness one layer

BikiniFitness

Bikini Fitness är en relativt ny gren som fullkomligt exploderat i Sverige och tävlingarna blir snabbt fulla av anmälda som vill tävla i denna gren.
Fullt förståeligt då det är en mycket tilltalande gren där man fortfarande behåller mycket av kvinnligheten och ser fräsch och sunt tränad ut.

Jag gillar att coacha i bikini fitness då grenen ger utrymme för mycket energier och scennärvaro.
Men tro för all del inte att det är enkelt! Bikini-poserna är även de en övning i flexibilitet och elegans. Samtidigt som du ska flexa vissa muskler.

Trots vedermödorna ska du leverera ett avspännt bländande leende och utstrålning. Känna dig trygg och njuta av strålkastarna och publikens jubel.
Och samtidigt klara mentalt att beömöta domarnas kritiska ögon.

Allt det går vi igenom. Mina tips på hur du ska få bästa möjliga av ditt scenframträdande.

Träna posering i grupp är roligt så jag anordnar även gruppträning i posering som har varit väldigt roliga och givande!


bodyfitnesspose

BodyFitness

Body fitness, är en gren jag känner mig hemma i då jag började tävla i den 2010.

Jag har min egna tolkning av hur poseringen ska utföras och jag försöker att hålla en till synes så avslappnad look som möjligt.

Men låt er inte luras, för det är den svåraste formen av posering och den som kräver mycket träning, muskelkontroll samt flexibilitet och rörlighet.

Jamf 2010-2014Bilden här visar min egna utveckling i poseringen där jag första året verkligen såg poserad ut mot senaste tävlingen där jag ser mer avslappnad ut men ändå får musklerna flexade. Som om jag naturligt ser så hård muskulös ut.

Skillnaden mellan avslappnad kropp och flexad (poserad) kropp.


WP SM2014

Women’s Physique

Women’s Physique min absoluta gren där jag verkligen älskar poseringsmomentet. I synnerhet fria programmet där det ges rätt fritt utrymme att få vara en underhållare och fria till publiken.

Kvinnlighet och muskler i skön förening! Jag jobbar mycket på att framföra kvinnlighet och elegans. Här poängterar jag att vi är kvinnor och vi lämnar alla poser som får oss att se stockig, manhaftig och stel ut.

Jobba rejält med flexibilitet i lederna och framför allt i höfterna för det är där skillnaden mellan att vara sirlig kvinnlig och bastant manligt sker.

Lekfullhet, utstrålning, glädje är mitt signum.
Hur du vill uttrycka din personlighet är din rättighet att välja. Jag ger dig tips tillsammans med min tolkning på hur man poserar. Hur du enkelt kan få fram transferering i rörelserna så du känner dig säker och inte fastnar eller får black out på scenen.

Vill du ha hjälp med koreografering till ditt fria program så har jag samarbete med min koreograf som också har jobbat som proffsdansare på scen i över 7 år. Dessutom är hon naprapat så hon kan hjälpa dig med diverse rörlighetsproblem.